квазар арм

На страницу Пред.  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  След.  
Новая тема    Ответить       Список форумов Виолити - Антиквариат -> Все о металлоискателях
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Оценка поста:+17
Nerow84


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 30.01.2016
Сообщения: 24


СообщениеДобавлено: Thu Apr 19, 2018 21:15:51    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

gomariys
Дмитрий Баев,контакты на его канале
https://www.youtube.com/channel/UC4sIiyXkKZQF0Gzg0yJBkyg
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
gomariys


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 31.05.2013
Сообщения: 493


СообщениеДобавлено: Fri Apr 20, 2018 19:26:40    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Спасибо.
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
Kotofeyevi4


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 31.05.2018
Сообщения: 10


СообщениеДобавлено: Fri Jul 06, 2018 12:27:44    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Здравствуйте, есть вопросы: влияет ли барьер Квазара на глубину обнаружения монеты?
Есть одно место (старый двор) сад которого огорожен забором из металлической сетки ячейка примерно 40 на 40, используется на карьерах для просеивания породы, эти сетки как раз с карьера. Забор создает большие помехи и Квазар до 20 барьера постоянно балаболит. В 10 метрах от сада на огороде выкопал ямку для проверки глубины обнаружения монеты (2 коп 1813 года), глубина ямки 25см, при не зарытой ямке прибор монету цепляет, когда зарываю - не видит, перепробовал все фильтры, результат тот же. Откопал монету и закопал на глубине 18-20 см (чернозем) - слабо но цепляет. В чем может быть причина, что не берет больше 20 см? Барьер или это нормальная глубина на черноземе? Пересмотрел много видео тестов, глубина обнаружения должна быть от 20 до 30 см примерно, где искать причину?
Квазар от Полюховича, катушка ДД28.
Заранее благодарен за ответы.
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
stasonchik


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 04.12.2012
Сообщения: 465


СообщениеДобавлено: Fri Jul 06, 2018 13:38:24    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Kotofeyevi4 писал(а):
Здравствуйте, есть вопросы: влияет ли барьер Квазара на глубину обнаружения монеты?
Есть одно место (старый двор) сад которого огорожен забором из металлической сетки ячейка примерно 40 на 40, используется на карьерах для просеивания породы, эти сетки как раз с карьера. Забор создает большие помехи и Квазар до 20 барьера постоянно балаболит. В 10 метрах от сада на огороде выкопал ямку для проверки глубины обнаружения монеты (2 коп 1813 года), глубина ямки 25см, при не зарытой ямке прибор монету цепляет, когда зарываю - не видит, перепробовал все фильтры, результат тот же. Откопал монету и закопал на глубине 18-20 см (чернозем) - слабо но цепляет. В чем может быть причина, что не берет больше 20 см? Барьер или это нормальная глубина на черноземе? Пересмотрел много видео тестов, глубина обнаружения должна быть от 20 до 30 см примерно, где искать причину?
Квазар от Полюховича, катушка ДД28.
Заранее благодарен за ответы.

От грунта отстроились?
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
Kotofeyevi4


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 31.05.2018
Сообщения: 10


СообщениеДобавлено: Fri Jul 06, 2018 13:43:50    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

От грунта и феррита отстроился.
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
АДВОКАТ1977


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 09.01.2013
Сообщения: 72


СообщениеДобавлено: Thu Jan 10, 2019 15:35:39    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

У всех Квазар так отрабатывает?
http://www.youtube.com/watch?v=hWKqMPBHdeo
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
АДВОКАТ1977


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 09.01.2013
Сообщения: 72


СообщениеДобавлено: Mon Jan 14, 2019 18:26:00    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Квазар АРМ в сравнении с Аськой. Аська проиграла по полной....

http://www.youtube.com/watch?v=jHHwaxSx994
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
NFlTm


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 07.10.2014
Сообщения: 160


СообщениеДобавлено: Sat Jul 20, 2019 18:21:41    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

stasonchik писал(а):
Kotofeyevi4 писал(а):
Здравствуйте, есть вопросы: влияет ли барьер Квазара на глубину обнаружения монеты?
Есть одно место (старый двор) сад которого огорожен забором из металлической сетки ячейка примерно 40 на 40, используется на карьерах для просеивания породы, эти сетки как раз с карьера. Забор создает большие помехи и Квазар до 20 барьера постоянно балаболит. В 10 метрах от сада на огороде выкопал ямку для проверки глубины обнаружения монеты (2 коп 1813 года), глубина ямки 25см, при не зарытой ямке прибор монету цепляет, когда зарываю - не видит, перепробовал все фильтры, результат тот же. Откопал монету и закопал на глубине 18-20 см (чернозем) - слабо но цепляет. В чем может быть причина, что не берет больше 20 см? Барьер или это нормальная глубина на черноземе? Пересмотрел много видео тестов, глубина обнаружения должна быть от 20 до 30 см примерно, где искать причину?
Квазар от Полюховича, катушка ДД28.


Заранее благодарен за ответы.

От грунта отстроились?


Сегодня у меня случилось такте же приключение, приехал на поле, прибор как будто ослеп. В грунте 15 см слегка цепляет.... перепробовал все фильтры, тесты и тд. Кто сталкивался с таким ?
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
рядовой раян


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 12.07.2013
Сообщения: 1236


СообщениеДобавлено: Sun Jul 21, 2019 10:29:21    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

квазар бракоробський може від деловери? виробник хто?
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
den1029


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 05.12.2012
Сообщения: 1189


СообщениеДобавлено: Sun Jul 21, 2019 21:30:22    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я сталкивался,и не только с Квазаром.Не тестите приборы в свежевыкопанной яме,или свежезасыпанной-это почти то же самое что тестить прибор не отстроененый от грунта.Закладывайте монету в боковую стенку ямы,причем глубоко в стенку,чтоб монета была как можно дальше от ямы.Тогда будет более адекватный тест.
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
ixtiandr


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 27.02.2015
Сообщения: 1738


СообщениеДобавлено: Mon Jul 22, 2019 07:30:13    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Доброго дня. Треба і мені трохи поплакати))
У мене квазар з ,,супер,, фірми , але викопав я не мало ним.
Та похоже ,що його ресурс вичерпується.
Перщі рік -два ,я спокійно ходив 8 годин на одній парі акумів. Тепер в районі 5-ти годин . Думав акуми умирають,але на новій парі така ж ситуація .
Коли я його отимав була частота катушки близько 7-ми і ток 102мА. Тепер ток максимум 99 .
Підскажіть катушка потрохи накривається ,чи блок ? Апарату не менше 3-х оків
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
Razielle


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 24.01.2018
Сообщения: 5126


СообщениеДобавлено: Mon Jul 22, 2019 16:23:46    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Не знаю, свої квазари робив сам, нарікань за останні 2 роки нема. Новий зробив, то ще краще вийшло, акуми тримають на 2-3 повноцінні виходи (2 банки послідовно, кожна по 3200мАг).
ixtiandr, катушка навряд чи і ви не написали, яке живлення (акуми послідовно чи в паралель з перетворювачем). Можливо блок глючить (вскрити і проглянути на наявність окислів від вологи, якщо є, то промити 96% спиртом), як варіант окисли контактів акб.
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
ixtiandr


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 27.02.2015
Сообщения: 1738


СообщениеДобавлено: Mon Jul 22, 2019 23:17:30    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Razielle писал(а):
Не знаю, свої квазари робив сам

Добре Вам))) Мені це не дано, Я кабель перепаював день))Руки тряслись,голова кипіла,боявся щось переплутати))
І вкінці кінців всерівно спартачив. Обрив був майже коло катушки . Кембріки толком не виходило поставити на контакти .Тому вирішив залити все це горячим клеєм.
Через годину пішов перевіряти , відстраювати по новому МД,так як кабель робив сам . Довжина вийшла 122см.Рідний був десь 110см
При настройках все було в нормі, все влаштовувало. Через день треба було йти на коп.
Після налаштувань,катушку підєднав до штанги,габель обмотав навколо неї(важкувато було,грубенький) і приєднав до блока.
Насунув на місце пайки ковпачок і залив десь на тритину горячим клеєм.
Так і залишив до копа ,не перевіряючи.
Приїхали на копушки ,а апарат веде себе нервово.
Перевірив на феріт ,він його бачить(а не бачив)
Почав простукувати легонько кабель в місцях стиковок ,все нормально ,без писку.
Почав постукувати по катушці .Біля кабеля нормадьно в центрі нормально ,а от на стук нігтем по бокам катушки (з обож сторін),апарат реагує нервовим попискуванням.
Мабуть коли заливав захистний ковпачок горячим клеєм, розтопив клей на контактах кабеля . Можливо якісь контакти серйозно зблизились ,або екран торкається або сильно зблизився з якимось проводом..От який я майстер)))
Треба вже давно поміняти цей апарат на щось краще (наприклад Теру-705-ту), але я не можу переступити через самого себе,так як не можу собі пояснити ,чому подібні апарати в яких нема нічого складного і дорогого ,вартують більше а ніж наприклад телевізор-плазма.
Razielle писал(а):
2 банки послідовно, кожна по 3200мАг).

Те ж саме ,але 8800
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
Razielle


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 24.01.2018
Сообщения: 5126


СообщениеДобавлено: Tue Jul 23, 2019 00:30:38    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ем...ну перепаяювати кабель це зло. В квазарі катушка зводиться з одним кабелем, а якщо його замінити на інший (довший, іншого виду і т.д., і т.п.) то баланс може попливти в плоть до критичного. Краще було старий лишити, тільки "залатати", а так довжина, та й екран можливо поплив...термоклей це хз, використовую дуже рідко і то там, де треба просто, як-небудь, шось заліпити
Чесно, не тримав я в руках суперських, брендових, розрекламованих МД і древні скіфські кургани ніколи б не копав, а квазар мені відразу сподобався, чисто монетки покопати, не заради грошей, а чисто "фан", як рибалка))
По живленню, якщо нема перетворювача значить блок чи датчик (раз кажете, що його колупали, то можливо десь щось підкорочує, треба тестером продзвонити чи хоча б іншу підчепити, але з такою ж розпіновкою). 8800мАг кожна банка? Не впевнений, що навіть 4к реально купити, скоріше вас киданули (я оригінали брав і заряджаю оригінальним зарядником з індикацією ємності)
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
den1029


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 05.12.2012
Сообщения: 1189


СообщениеДобавлено: Tue Jul 23, 2019 19:32:22    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Не бывает аккумуляторов в типоразмере 18650 с емкостью 8800,это голимый китай и хорошо если там есть 500 мАч.Потому и хватает ненадолго.Поставьте нормальные аккумы,и не ведитесь на большую емкость.1800-2200 нормального производителя.
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
ixtiandr


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 27.02.2015
Сообщения: 1738


СообщениеДобавлено: Tue Jul 23, 2019 20:44:37    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

den1029 писал(а):
Не бывает аккумуляторов в типоразмере 18650 с емкостью 8800,это голимый китай

Доброго вечора den1029.Я не вкурсі що добре ,а що ні. Сказав ці більш менш ,я і взяв.Тепер ніби все китай,де не глянь.))

Razielle
Тільки що глянув який фактичний ток на катушці .Ніби ще краще ніж до аварії))) 78 верхнє значення +-70 нижнє (катущку підняв 1м над землею.
На днях буду розбиратись ,чому реагує на феріт. Може буде натхнення перепаяю біля катушки по новому( на всякий пожарний)
Сьогодні простукував знову, вже практично не реагує на стук по краям катушки.Можливо така реакція була бо я намочив об росу катушку.
Він відколи я його купив реагував нервово на росу ,сухе листя ,по стерні сої також не любить шукати, по камянистому грунту також морочить голову. Короче ,,панський,, апарат.)))



39.jpg
 Описание:
8В дають ,а чому сідають бистро,не до мене.Я не вкурсі.
 Размер файла:  260.54 KB

39.jpg



38.jpg
 Описание:
Такі екрановані провода робив.Екран брав з антенного кабеля
 Размер файла:  384.14 KB

38.jpg


Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
Razielle


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 24.01.2018
Сообщения: 5126


СообщениеДобавлено: Tue Jul 23, 2019 22:41:07    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Акуми відверте лайно, звідси і час роботи...
Заходите на аліекспрес, там магазин liitokala, в них берете 18650 LG hg2 (в народі: шоколадки), їх також беруть на електронні сигарети, ціна ~4$/шт але там гарантовано 3000-3400мАг на банку, я брав 6шт (4 на повербанк і 2 на квазар), за рік часу ємність не змінилась зовсім (повербанк юзав кожен день).
Чисто по датчику, якщо реагує на ферит, то треба...відстроїти ферит?
Заходите в калібровку по фериту, робите авто і зберігаєте. Далі дивитесь, якщо реагує - піднімаєте значення, яке отримали з авто на 2-3 одиниці, пробуєте знову (калібровку проводити треба з виключеними масками).
На грубу стерню в мене теж "оживає", на росу - як коли (частково допомагає підняти бар'єр, бо ходжу на 4-6), але підозрюю, що більшість мд так реагують.
П.С. кабель мало що міняє по струму ТХ, за це відповідає обмежуючий резистор в блоці (в мене стандартно 68мА на 2 різних датчиках). Тобто екран від антенного кабелю? Купіть собі на крайній варіант нормальний екранований кабель (якщо дуже хочеться, можна купити мідну плетінку ссср, її досі в воєнку сують на кабелі). Я свій кабель робив з МГТФ 0.35 і плетінки посрібленої (яка лишилась з часів роботи на воєнному підприємсті, але на всіх радіоринках таку можна надибати).


Последний раз редактировалось: Razielle (Tue Jul 23, 2019 22:58:57), всего редактировалось 1 раз
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
ixtiandr


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 27.02.2015
Сообщения: 1738


СообщениеДобавлено: Tue Jul 23, 2019 22:57:37    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Razielle писал(а):
Чисто по датчику, якщо реагує на ферит, то треба...відстроїти ферит?

Проблема в тому ,що після першої настройки,до залиття горячим клеєм ковпачка на пайці, не реагував (я в курсы як це робиться ).
Буду розбиратись. Я мабуть справжній ,,фан,, ,бо . досі терплю його вибрики і не стукнув його об землю)))
Razielle писал(а):
(калібровку проводити треба з виключеними масками).

Про маски уточніть. В мене під масками мається на увазі метал.
Відстраююсь на всіх металах.Після відстройки маскую залізо.
Також при відстройці ставлю землю на нуль ,виключаю компенсатор.
Правда з ,,чуйкою не знаю як краще,на максимумі чи мінімум ставити(32)?
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
Razielle


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 24.01.2018
Сообщения: 5126


СообщениеДобавлено: Tue Jul 23, 2019 23:04:43    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ніби все правильно, спробуйте значення калібровки вручну підняти на 2-3 одиниці, тоді на ферит має перестати реагувати.
Може клей таки нашкодив, є фото того, що під тим "ковпачком"?
"Чуйку" або ж бар'єр чіпати не потрібно (лишаєте так, як при пошуку)
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе


ixtiandr


Оффлайн
   

Зарегистрирован: 27.02.2015
Сообщения: 1738


СообщениеДобавлено: Tue Jul 23, 2019 23:31:23    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Razielle писал(а):
є фото того, що під тим "ковпачком"?

Не робив,не хотів позоритись)))
Razielle писал(а):
Акуми відверте лайно

Та бачив я ,що продавець ,,їде мені по вухах) Але подумав ,якщо він(МД) робив не на кращі лайні вісім годин ,то і ці потянуть (по 2 бакси)
Тому і взяв. Зчасом я все частіше ловлю себе на думці, що можна позбутись багатьох проблем (сухе листя,стерня сої,камянистий грунт )маючи на озброєнні капітальне живлення. Дуже він любить, коли йому дають скільки треба сили току. Хоче ідеальної токопередачі.
Вернуться к началу
Профиль Профиль на аукционе
Показать сообщения:   
Новая тема    Ответить       Список форумов Виолити - Антиквариат -> Все о металлоискателях Часовой пояс: GMT + 2
На страницу Пред.  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  След.
Страница 24 из 26

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете вкладывать файлы
Вы можете скачивать файлы