Діловий рейтинг

 
Новая тема    Тема закрыта       Список форумов Виолити - Антиквариат -> Поддержка Виолити -> Справка по аукциону - Auction.violity.ua
Предыдущая тема :: Следующая тема  
СообщениеДобавлено: Tue Jun 29, 2021 23:25:57    Заголовок сообщения: Діловий рейтинг Ответить с цитатой

Діловий рейтинг - це числовий показник оцінок угод, один з механізмів захисту покупців і продавців, який впливає на оплату по операціях. Рейтинг показує ступінь надійності контрагента. Чим вище значення ділового рейтингу Користувача, тим більше такої Користувач заслуговує довіри.
Діловий рейтинг можна побачити на сторінці Користувача і в торгах по лоту, дана інформація доступна всім авторизованим користувачам на сайті. На сторінці Користувача і в торгах ділової рейтинг відображається до сотих цифр в числовому показнику рейтингу. Якщо лот виставлено анонімно , Користувачам доступна інформація, що діловий рейтинг Продавця вище якогось значення.

Діловий рейтинг Користувача представлений двома показниками:
Діловий рейтинг Продавця показує рівень надійності Користувача як Продавця і формується на підставі оцінок його продажів покупцями.
Діловий рейтинг Покупця показує рівень надійності Користувача як Покупця і формується на підставі оцінок його покупок продавцями.

Відображення ділового рейтингу в кабінеті користувача:

Відображення ділового рейтингу на сторінці(профілі) користувача:

Діловий рейтинг формується на підставі отриманих позитивних і негативних відгуків по лоту/товару.

 !  [b] Рейтинг по угоді нараховується тільки при наявності взаємних відгуків по лоту/товару від обох сторін, тобто:
- від покупця - продавцю
- від продавця - покупцю
Ваш відгук не враховується Вашому Контрагенту до тих пір, поки він не залишить у відповідь відгук. Негативні відгуки враховуються відразу.


Чим більше у Вас позитивних відгуків по операціях, тим вище буде Ваш рейтинг. Якщо ж після угоди одна зі сторін залишить негативний відгук про інший, то рейтинг іншого боку (продавця або покупця) зменшитися на кілька одиниць. Кожен негативний відгук дуже сильно знижує діловий рейтинг користувача.

Неприпустимим є виставлення фіктивних відгуків для збільшення ділового рейтингу (відгуки по угоді без завершення її товарно-грошовим обміном). Такі відгуки підлягають видаленню.

Рейтинг нараховується за складною формулою в якій беруть участь багато параметрів, такі як: вартість угоди, рейтинг контрагента, як часто Ви робите угоди з цим контрагентом і т.д. Тому рейтинг у кожного Користувача може бути різний при однаковій кількості позитивних відгуків. Результат розрахунку рейтингу по угоді йде в тисячних, але враховується тільки до сотих з урахуванням округлений.

(!) Формула розрахунку рейтингу розголошенню не підлягає щоб уникнути шахрайства і накрутки рейтингу з боку користувачів.

_________________
С наилучшими пожеланиями команда Виолити.

Служба технической поддержки Виолити
e-mail: support@violity.ua
На форуме: Support.Violity

Справочная информация:
Ответы на часто задаваемые вопросы.
Информация про тарифы.
Администрация Виолити.
Вернуться к началу
Профиль ЛС
Показать сообщения:   
Новая тема    Тема закрыта       Список форумов Виолити - Антиквариат -> Поддержка Виолити -> Справка по аукциону - Auction.violity.ua Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете вкладывать файлы
Вы не можете скачивать файлы