Правила поведінки користувачів на ресурсі VIOLITY.

 
Новая тема    Тема закрыта       Список форумов Виолити - Антиквариат -> Обязательно выучить!
Предыдущая тема :: Следующая тема  
СообщениеДобавлено: Thu Jul 01, 2021 16:02:39    Заголовок сообщения: Правила поведінки користувачів на ресурсі VIOLITY. Ответить с цитатой


1. ЗАБОРОНЕНО:

1.1. Одній особі створювати кілька облікових записів користувача (клонування), а також використовувати дані іншого користувача (в тому числі за взаємною домовленістю). Зареєстрований Користувач самостійно забезпечує конфіденційність пароля та несе повну відповідальність за всі дії, пов'язані з користуванням своїм профілем.
1.2. Реєструватися користувачеві з використанням ніка повністю ідентичного вже існуючого на форумі, в тому числі з використанням іншої розкладки клавіатури (Роман, РОМАН, Roman, ROMAN), цифрового (12345, 65758 ...), безглуздого (ррррр, лплплп, kjtyr234 ... .), образливого або дурного характеру.
1.3. Розміщувати в профілі, повідомленнях, торгах, коментарях до лотам зображення, або текст, що носять явно негативний характер, що суперечать загально визнаним моральним і етичним нормам, підпис рекламного характеру. Для оцінки такого досить думки одного з модераторів. Вказівка ​​адреси електронної пошти, номери телефону та інших контактних даних категорично заборонено (див. П.1.15) .
1.4. Ображати учасників форуму. Публічно з'ясовувати стосунки, вимагати пояснень і вибачень, "наїжджати" на інших учасників форуму, критикувати/обговорювати дії адміністрації/модераторів.
1.5. ПИСАТИ ВЕСЬ ТЕКСТ ПОВІДОМЛЕННЯ ВЕЛИКИМИ ЛІТЕРАМИ (розцінюється як крик і неповагу до оточуючих) Застосовується в темах, або в підписі шрифт червоного кольору (таким правом володіє лише адміністрація ресурсу).
1.6. Створювати повідомлення, які містять тільки смайли.
1.7. Рекламувати інші сайти і ресурси у вигляді скріншотів, банерів або посилань, в тому числі і в чаті лотів, крім тематичних описів і статей.
1.8. Розміщувати на форумі порнографічні зображення, а також посилання на порно в мережі Інтернет.
1.9. Створювати теми, що не відносяться до тематики форуму, писати повідомлення, які не мають відношення до конкретної теми, за винятком розділу «ПОБАЛАКАЄМО !?».
1.10. Створювати теми і повідомлення сепаратистського і провокаційного характеру (Україна-Росія або Схід-Захід).
1.11. Створювати теми і повідомлення з пропагандою насильства, расової, статевої дискримінації, дискримінації за національною чи релігійною ознаками.
1.12. Створювати повідомлення цитуючи попередніх постів з фотографією, заздалегідь не видаливши посилання на фото.
1.13. Дублювати теми, в тому числі в різних форумах. Приклад: Тему «Що за куля?» розмістили в форумах «ЗНАХІДКИ», «ВІЙСЬКОВІ ЗНАХІДКИ», «НЕБЕЗПЕЧНІ ЗНАХІДКИ» і ін.
1.14. Піднімати теми, опустилися вниз по списку, повідомленнями, що не несуть нової інформації ( «апать» тему).
1.15. Влаштовувати торги, створювати пости з пропозиціями про продаж, покупку в інших темах, крім сайту Віоліті для колекціонерів (крім цих, регулюється іншими правилами). Категорично заборонено влаштовувати "приватні торги".
1.16.Создавать на сторінках форуму і сайту повідомлення про купівлю, продаж вогнепальної, холодної зброї, патронів, ВОПов, за винятком предметів, з явними ознаками ММГ (просвердлений патрон, відсутність пороху, ВВ, розпил стовбура і т.д.) і обов'язковою наявністю укладення Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (ДНДЕКЦ) http://dndekc.centrmia.gov.ua/str011.htm, а так само продавати спецзасоби без наявності ліцензії http://forum.violity.kiev.ua/ viewtopic.php?p=4617365#4617365
1.17. Запитувати і давати поради по дезактивації ВОПов, переробці і ремонту вогнепальної та холодної зброї, крім предметів, віднесених до категорії ММГ.
1.18. Створювати теми і повідомлення пов'язані з чорною археологією, давати рекомендації по грабіжницьким способам розкопок, або розкопкам на археологічних об'єктах.
1.19. Розміщувати фото копачів з лопатами і металодетекторами на тлі археологічних об'єктів.
1.20. Використовувати в постах ненормативну лексику.
1.21. Описуючи розкопки на місцях боїв, використовувати потворну термінологію, викладати фото з останками. Поважайте пам'ять про загиблих, незважаючи на те, з якого боку вони воювали.
1.22. Продавати, дарувати, передавати у тимчасове або постійне користування, а також іншим способом відчужувати третім особам зареєстрований користувачем профіль.
1.23. Створювати в розділах визначення предметів повідомлення, які містять критичні зауваження станом і/або автентичності обговорюваного предмета без підкріплених фактів всупереч думкам представників ресурсу Віоліті. Повідомлення про стан і справжності обговорюваного предмета, відмова надати пояснення під різними приводами, багаторазове повторення користувачами одних і тих же аргументів стосуються достовірності та/або стану і неподкрепление їх фактами, а також перехід на особистості і безпідставні підозри будуть розглядаються як дії з метою знизити ціну і/або перешкодити виставлення предмета на торги.
1.24. Здійснювати інші дії, що дискредитують ресурс і його учасників.

2. Модерація:
2.1. Адміністрації надається право зносити все, що кидає чорну тінь на наше біле хобі.
2.2. Адміністрація має право редагувати, видаляти, переміщати теми (пости) на свій розсуд без попередження і пояснення причин.
2.3. Допускається зміна терміну дії штрафних санкцій на розсуд Адміністрації.
2.4. Адміністрація не зобов'язана надавати користувачеві будь-які докази, що свідчать про порушення Правил поведінки на ресурсі і Правил проведення торгів, в результаті якого користувачеві було відмовлено в наданні доступу на сайт і (або) форум.
2.5. Виконання рекомендацій Адміністрації обов'язково. У разі крайньої незгоди допускається звернення в "личку" (див. П. 1.4). Вирішальне слово залишається за Адміністрацією . Невиконання рішень та вказівок Адміністрації - бан від 30 днів до безстрокового.

3. ДОЗВОЛЕНО:

Все що не заборонено Правилами і чинним законодавством.

4. ШТРАФНІ САНКЦІЇ ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ:
п. 1.1. - безстроковий бан клонам (зареєстрованим пізніше) і всім користувачам "чужих" облікових даних.
п. 1.2. - попередження з пропозицією внести відповідні зміни. Протягом 5-ти днів користувач повинен обрати і надати в технічну підтримку (http://forum.violity.com/profile.php?mode=viewprofile&u=156642) новий нік, з проханням внести зміни до свого облікового запису. В іншому випадку профіль користувача буде активовано.
п. 1.3. - на розсуд модератора.
п. 1.4. - жовта картка або бан на термін до 10 діб, або на час, достатній для вивчення правил форуму.
п. 1.5., 1.6. - жовта картка, повторно - бан до 10 діб
п.1.7. - при отриманні аргументованою скарги від користувачів попередження 10 діб, повторно - бан строком від 10 діб.
п. 1.8. - НУЛЬОВІК - безстроковий бан, постійному користувачу бан строком на до 10 діб.
п. 1.9. - публічне попередження, за повтор - жовта картка.
п. 1.10. - жовта картка, закриття і "знос" теми.
п. 1.11. - безстроковий бан.
п. 1.12. - публічне попередження, за повтор - жовта картка.
п. 1.13., 1.14. - новачкові - попередження, постійному користувачу - жовта картка.
п. 1.15. - бан від 30 діб до безстрокового (за торги через чат лота, як для продавців, так і для покупців (при наявності непрямих переконливих свідчень). [/ B]
п. 1.16., 1.17., 1.18., 1.19. - жовта картка.
п. 1.20., 1.21. - жовта картка.
п. 1.22. - деактивація профілю користувача у всіх проектах VIOLITY.
п. 1.23. - жовта картка, повторно - бан від 5 діб до безстрокового.
п. 1.24. - на розсуд модератора і адміністрації.

Жовта картка або бан, видані модераторами, супроводжуються поясненням про причини.


[B] 5.
ПРАВИЛА РОЗДІЛУ ОЦІНКИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ
1. При розміщенні зображень, користувач погоджується з тим, що подані ним зображення і відомості про предмет (в тому числі про місце його знахідки) можуть бути використані в наукових та інших публікаціях.
2. Якщо в назві повідомлення не буде чітко названо виставляється в розділ предмет і саме повідомлення буде без якісного фото з лінійкою або на аркуші в клітинку (для дрібних предметів), що не буде названо з чого зроблений предмет - то повідомлення буде зноситься з видачею "гірчичника "топикстартер. При неможливості чіткого опису - виставляти предмети в розділ "неідентифіковані знахідки" (http://forum.violity.kiev.ua/viewforum.php?f=55).
При виставленні банальних предметів, багаторазово тут (і скрізь) обговорювалися, а також невизначених і корозією предметів - теми будуть зноситься.
Якщо на прохання топикстартер допомогти у визначенні та оцінці буде відвертий флуд, то і покарання за нього понесе той, хто не поважає Правила форуму.

Примітки:
1. Незнання чинного законодавства та цих Правил не звільняє від відповідальності.
2. Текст Правил не остаточний, в разі необхідності може редагуватися і доповнюватися.
3. Прохання при атрибуції предмета вказувати (по можливості) посилання, на джерело інформації.
4. Розміщення в темах фото знайдених ВОПов і вогнепальної зброї не є порушенням.
5. Рекомендується ознайомитися зі ст. 186-1 КУпАП та ст. 263 КК України.
6. Скарги на можливі негативні наслідки в результаті угод через ЛС, електронну пошту та ін., Адміністрація не розглядає і в разі винесення конфліктів для публічного обговорення - карає учасників згідно п. 1.15.

_________________
С наилучшими пожеланиями команда Виолити.

Служба технической поддержки Виолити
e-mail: support@violity.ua
На форуме: Support.Violity

Справочная информация:
Ответы на часто задаваемые вопросы.
Информация про тарифы.
Администрация Виолити.
Вернуться к началу
Профиль ЛС
Показать сообщения:   
Новая тема    Тема закрыта       Список форумов Виолити - Антиквариат -> Обязательно выучить! Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете вкладывать файлы
Вы можете скачивать файлы