БАН що це?

 
Новая тема    Тема закрыта       Список форумов Виолити - Антиквариат -> Поддержка Виолити -> Справка по аукциону - Auction.violity.ua
Предыдущая тема :: Следующая тема  
СообщениеДобавлено: Fri Jul 02, 2021 01:23:16    Заголовок сообщения: БАН що це? Ответить с цитатой

Бан (англ. Ban,[bæn] - забороняти, оголошувати поза законом) - один з прийнятих в Інтернеті способів контролю над діями користувачів. Як правило, бан полягає в позбавленні або обмеженні яких-небудь прав користувача (на продаж/купівлю лотів, створення/відправлення нових повідомлень або створення нових тем на веб-форумі, на відправлення повідомлень в чаті, на коментування в блогах і ін.). Можливість введена в цілях захистити інтернет-сайт від порушників правил ресурсу, клонів, тролів, спамерів, вандалів і інших осіб, чиї повідомлення шкодять продуктивній роботі ресурсу.
Бан зазвичай діє в рамках одного веб-сайту. Коло заборонених дій, за які на користувача накладається бан, встановлюються власниками цього сайту. Як правило, відвідувач сайту заздалегідь попереджається про те, які його дії на даному сайті можуть спричинити накладення бана. Зазвичай таке попередження міститься в угоді / правилах по використанню сайту, така угода користувачеві пропонується прочитати і прийняти.
Бан буває тимчасовим і постійним. Заблокованих користувачів може визначатися по його облікового запису або IP-адресою.

Після того як модератор виписує бан користувачеві на сайті або форумі за порушення, Вам на пошту і в особисті повідомлення приходять повідомлення про лазню і запрошенні в тему. Користувач зобов'язаний відвідати і відписатися в конфліктній темі протягом 2-х діб.

 !  Під час блокування користувача на сайті завжди є доступ до кабінету в розділи "Купити/Куплені" і "Продати/Продані" для можливості завершити угоду з користувачем.


Після закінчення бана, закриті лоти(через видачу бана) користувача можна перевиставити тільки по одному - через редагування.

Бан може бути тимчасовим і безстроковим. Детальніше про попередженнях і банах.

_________________
С наилучшими пожеланиями команда Виолити.

Служба технической поддержки Виолити
e-mail: support@violity.ua
На форуме: Support.Violity

Справочная информация:
Ответы на часто задаваемые вопросы.
Информация про тарифы.
Администрация Виолити.
Вернуться к началу
Профиль ЛС
Показать сообщения:   
Новая тема    Тема закрыта       Список форумов Виолити - Антиквариат -> Поддержка Виолити -> Справка по аукциону - Auction.violity.ua Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете вкладывать файлы
Вы не можете скачивать файлы