З присмаком ностальгії та олдовості…

На страницу Пред.  1, 2, 3  
Новая тема    Ответить       Список форумов Виолити - Антиквариат -> Отчеты о поездках и находках
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Оценка поста:+32
медячОК

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Thu Jun 22, 2023 10:33:29    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

MARTIN_13 писал(а):
Вітаю, пане Андрій, вітаю шановне товариство пошуковців-ветеранів Віоліті
Випала вільна хвилина - то-й зайшов у цю гілку подивитись.
А тут такий шикарний звіт та таке гарне обговорення зі спогадами...
До мене теж спогади прийшли.., колись, як починав шукати, то нас у Дніпрі можна було по пальцях на руках перерахувати, всі знали один одного...
Не те, що зараз - тисячі.

Стосовно спогадів - трохи поясню забаненому мною акаунту з цікавим ім'ям TerraRist (нікого не нагадує?), як він про мене згадував ще до свого бана (вийде цей його акаунт на Вербну Неділю з бану та теж почитає):
TerraRist писал(а):
...В ті часи звіти Вадіка( Vadchema) постійно закривали і йому бани виписували бо майже в кожному були,крім квітів та знахідок, черепи лисиць/собак/трупи птахів. А тут череп людини вже п'ять днів висить на форумі.
Стосовно звітів, раніше навіть МАРТІН13 писав гарні з купою фот, їздив по всій країні копати з друзями....

Вадік Vadchema, нажаль, помер влітку минулого року, а після того, що ми всі побачили після 24-го лютого 2022 - його фотки з черепами, мертвими птахами та муміфіцірованими їжачками - то просто дитячі забавки.
А як річ про мене - я їзджу мало, звітів давно не пишу (то часу немає, то натхнення).
Вже третій рік не бачив як летять гуси клинами у березні - а колись це була улюблена справа ходити у полі та дивитись як вони летять над тобою...
Ось у минулому році я всьогоі один раз сьомого вересня виїхав за 100 км від Дніпра, щоб перевірити чи не забув налаштування на Деусі.
А у жовтні - їздив трохи далі на цілий тиждень та зустрічався зі своїми давніми друзями.
Цього року Деуса ще не вмикав.
Тепер про фотообмінники - радікал мав багато реклами та вірусів у ній, а пікчи - то російський ресурс який в Україні заблокований.
Тому, як хочете фото викладати - то подивіться як це зробив Андрій (ТС) - мишкою по фото клік зробіть та побачите обмінник.

Шкода дізнаватись такі новини про знайомих по форуму людей.

А Вас дуже радий бачити тут .!
Профиль Профиль VIOLITY
Юрий1962

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Thu Aug 03, 2023 13:24:01    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Профиль Профиль VIOLITY
Kazimir

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Fri Aug 04, 2023 00:47:23    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Да повыкапывали весь цинус, материала мало. Копаем по инерции. Больше для кардио нагрузок. Верим в супер находки.

Опять же на форуме закрыли личку закрутили гайки, пришли эффективные менеджеры он и притих. Аукцион тоже прибило не слабо в связи с событиями и сменой приоритетов у населения, все кто может тикают за кордон.
ВПН очередное. В общем ничего нового.

ятд

1408813638_1310753381.jpg
 Описание:
 Размер файла:  170.76 KB

1408813638_1310753381.jpg

Профиль Профиль VIOLITY
zordono

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Tue Aug 08, 2023 17:32:22    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Да! Жаль!!!...
Профиль Профиль VIOLITY
CyberBoom

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Thu Aug 10, 2023 23:32:00    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

MARTIN_13 писал(а):
Вітаю, пане Андрій, вітаю шановне товариство пошуковців-ветеранів Віоліті
Випала вільна хвилина - то-й зайшов у цю гілку подивитись.
А тут такий шикарний звіт та таке гарне обговорення зі спогадами...
До мене теж спогади прийшли.., колись, як починав шукати, то нас у Дніпрі можна було по пальцях на руках перерахувати, всі знали один одного...
Не те, що зараз - тисячі.

Стосовно спогадів - трохи поясню забаненому мною акаунту з цікавим ім'ям TerraRist (нікого не нагадує?), як він про мене згадував ще до свого бана (вийде цей його акаунт на Вербну Неділю з бану та теж почитає):
TerraRist писал(а):
...В ті часи звіти Вадіка( Vadchema) постійно закривали і йому бани виписували бо майже в кожному були,крім квітів та знахідок, черепи лисиць/собак/трупи птахів. А тут череп людини вже п'ять днів висить на форумі.
Стосовно звітів, раніше навіть МАРТІН13 писав гарні з купою фот, їздив по всій країні копати з друзями....

Вадік Vadchema, нажаль, помер влітку минулого року, а після того, що ми всі побачили після 24-го лютого 2022 - його фотки з черепами, мертвими птахами та муміфіцірованими їжачками - то просто дитячі забавки.
А як річ про мене - я їзджу мало, звітів давно не пишу (то часу немає, то натхнення).
Вже третій рік не бачив як летять гуси клинами у березні - а колись це була улюблена справа ходити у полі та дивитись як вони летять над тобою...
Ось у минулому році я всьогоі один раз сьомого вересня виїхав за 100 км від Дніпра, щоб перевірити чи не забув налаштування на Деусі.
А у жовтні - їздив трохи далі на цілий тиждень та зустрічався зі своїми давніми друзями.
Цього року Деуса ще не вмикав.
Тепер про фотообмінники - радікал мав багато реклами та вірусів у ній, а пікчи - то російський ресурс який в Україні заблокований.
Тому, як хочете фото викладати - то подивіться як це зробив Андрій (ТС) - мишкою по фото клік зробіть та побачите обмінник.
Профиль Профиль VIOLITY
CyberBoom

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Thu Aug 10, 2023 23:34:47    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

На привеликий жаль, Юрій, він же Martin_13, теж відійшов у вічність. Небо забирає найкращих.
Профиль Профиль VIOLITY
друг ромео

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Fri Aug 11, 2023 13:07:52    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

CyberBoom писал(а):
Юрій, він же Martin_13, теж відійшов у вічність.
це правда?
Профиль Профиль VIOLITY
CyberBoom

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Fri Aug 11, 2023 22:24:14    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

друг ромео писал(а):
CyberBoom писал(а):
Юрій, він же Martin_13, теж відійшов у вічність.
це правда?

Новину повідомила його дочка.
Профиль Профиль VIOLITY
друг ромео

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Fri Aug 11, 2023 22:28:43    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

так,вже знаю..Ще й Тихонович покинув нас,на жаль..Бракує слів...
Профиль Профиль VIOLITY
irbis7

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Thu Aug 31, 2023 20:27:45    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Форум загинається тому що більшості головне то бабло, у нас на місцевому нічого не закривалося але немає аукціону і ось вже кілька років повна тиша.
Профиль Профиль VIOLITY

hobbit1488

Оффлайн

СообщениеДобавлено: Thu Sep 07, 2023 20:52:54    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Блін… це шок…
Martin_13, Тихонович
Вічна шана…
Профиль Профиль VIOLITY
Новая тема    Ответить       Список форумов Виолити - Антиквариат -> Отчеты о поездках и находках Часовой пояс: GMT + 2
На страницу Пред.  1, 2, 3
Страница 3 из 3

Перейти: